Uw foto’s delen met de gastheren
Open de uitnodiging, ga naar het onderdeel met foto’s en upload uw afbeeldingen. De gastheren zien ze eerst en kiezen welke in de galerij komen die elke gast ziet.
Op deze pagina
Uw foto’s uploaden
- Open uw uitnodiging. Hebben de gastheren een QR-code voor foto’s op de tafels gezet, dan opent scannen ervan meteen het uploaden van foto’s.
- Ga naar Foto’s. Op de dag van het evenement brengt Deel je foto’s bovenaan u er.
- Vul uw naam in bij Je naam. Alleen de gastheren zien die.
- Druk op Foto’s uploaden en kies een of meer foto’s.
U kunt JPEG-, PNG- en WebP-foto’s van maximaal 30 MB per stuk delen, en maximaal 100 foto’s per dag vanaf één apparaat. Video’s kunnen niet worden geüpload. Voordat een foto wordt gedeeld, worden verborgen gegevens zoals de plaats waar hij is genomen, verwijderd.
Nadat u heeft geüpload
Op de telefoon of computer die u gebruikte, verschijnen uw foto’s onder Je foto’s. Alleen u ziet ze daar, elk met zijn status:
- Wacht op de gastgevers: de gastheren hebben er nog niet naar gekeken.
- In de galerij: de gastheren hebben hem toegevoegd en elke gast kan hem in de galerij zien.
- Niet zichtbaar in de galerij: de gastheren hebben hem buiten de galerij gehouden.
Zolang een foto niet in de galerij staat, kunt u hem terugnemen met Verwijderen. Zodra de gastheren hem hebben toegevoegd, kunnen alleen zij hem verwijderen.
Als u niet kunt uploaden
- Er is geen onderdeel met foto’s: de gastheren hebben het delen van foto’s niet aangezet.
- De pagina vraagt u eerst te reageren: de gastheren delen foto’s alleen met gasten die hebben gereageerd. Reageer en kom dan terug.
- De pagina vraagt u uw persoonlijke link te openen: sommige evenementen nemen alleen foto’s vanaf die link aan.
- Er komen veel foto’s tegelijk binnen: de pagina wacht en gaat vanzelf verder zolang u hem open houdt.
- De pagina zegt dat foto’s gesloten zijn: de gastheren hebben het delen van foto’s voorlopig gesloten.
De galerij
Iedereen die de uitnodiging opent, ziet de foto’s die de gastheren hebben toegevoegd. De galerij heeft geen downloadknop: wilt u kopieën, vraag het dan de gastheren. Om een foto bij Vowly te melden, opent u hem en drukt u op Melden.
Na het evenement wordt de uitnodiging een pagina met herinneringen. U kunt de galerij nog bekijken en foto’s toevoegen zolang de gastheren hem open houden.
Veelgestelde vragen
Kan ik video’s uploaden?
Nee. Alleen foto’s kunnen worden gedeeld.
Wie kan mijn foto’s zien?
De gastheren en de mensen die met hen plannen, zien elke foto die u uploadt. Andere gasten zien een foto pas als de gastheren hem aan de galerij toevoegen.
Kan ik de foto’s van de andere gasten downloaden?
De galerij heeft geen downloadknop. Wilt u kopieën, vraag het dan de gastheren.
Heb ik een app nodig?
Nee. U uploadt vanuit uw browser, zonder app of account.
Was dit artikel nuttig?
Gerelateerde artikelen
Heeft u nog hulp nodig?
Ons supportteam staat voor u klaar.
Chat met ons
Stel uw vraag in de chat. Iemand van ons team antwoordt binnen één werkdag.
Mail ons
Schrijf ons vanaf het e-mailadres van uw account en voeg indien mogelijk een screenshot toe.
support@vowly.co