Privacy en gegevens
Uw account, uw gegevens en de gegevens van uw gasten.
3 artikelen
- Uw account verwijderenU kunt uw account zelf verwijderen, op het web of in de app. Uw evenementen, gastenlijsten en foto’s worden verwijderd en kunnen niet worden teruggehaald. Een abonnement dat u in de App Store of Google Play kocht, moet u apart opzeggen.
- Uw gegevens en privacyWe bewaren uw accountgegevens en wat u maakt, zodat u uw evenement kunt plannen. U kunt op elk moment uzelf een gratis kopie van uw persoonsgegevens mailen, gebruiksstatistieken uitzetten en uw account verwijderen.
- De gegevens en privacy van uw gastenDe gegevens en reacties van uw gasten zijn alleen zichtbaar voor u en de teamleden die u uitnodigt, en uitnodigingspagina’s zijn verborgen voor zoekmachines. Vraagt een gast om verwijderd te worden, dan kunt u hem en alles wat hij stuurde verwijderen.
Heeft u nog hulp nodig?
Chat met ons
Stel uw vraag in de chat. Iemand van ons team antwoordt binnen één werkdag.
Mail ons
Schrijf ons vanaf het e-mailadres van uw account en voeg indien mogelijk een screenshot toe.
support@vowly.co